Catering

Catering is een breed begrip. Mijn diensten zijn dit evenzeer. Heeft het met lekker eten en drinken te maken, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Naast lunches, borrels, buffetten, bbqís en diners, verzorg ik ook de catering voor huwelijken, bedrijfsuitjes, evenementen etc.

Kwaliteit
Bij eten geldt dat een goed eindproduct begint met goede ingrediŽnten. Ook de beste kok kan een schoenzool ten slotte niet mals maken. Daarom stel ik hoge eisen aan mijn leveranciers. En ben ik altijd op zoek naar nog beter.
Dezelfde hoge eisen stel ik aan mijn personeel. Gezien mijn standplaats heb ik het voorrecht om te kunnen putten uit een netwerk van enthousiaste, goed opgeleide studenten van de befaamde Haagsche Hotelschool. Daarnaast werk ik samen met de zeer getalenteerde en creatieve Edith de Groot van 'Edith Kookt '. Naast een uitstekend kok en charmante gastvrouw is Edith erg bekwaam in decoratie.

Frans en Italiaans
Mijn passie voor eten ligt met name bij de Franse en de Italiaanse keuken. De Franse keuken is wat mij betreft de bakermat van de culinaire beschaving en een eindeloze bron van inspiratie voor de mooiste, meest delicate gerechten. Van de Italiaanse keuken hou ik om haar eenvoud en traditie. Eerlijk en oprecht. De afgelopen jaren ben ik elke zomer een aantal weken naar ItaliŽ gereisd om culinair te genieten en nieuwe ideeŽn op te doen. Fantastisch land!

Prijzen
Bij een goed product hoort een eerlijke prijs. Een prijs die u geen rillingen bezorgt en die mij in staat stelt om dit inspirerende werk nog lang te blijven doen. Nadat ik uw wensen in kaart heb gebracht, stuur ik een prijsopgave.